LOADING...

JADUAL PENUH EURO 2012 PDF

Jadual perlawanan EURO , waktu Malaysia. Bolehla share. Jadual perlawanan EURO , waktu Malaysia. do share~. UEFA Euro Group B | GERMANY VS PORTUGAL am LIVE Jadual Penuh Perlawanan EURO Waktu Malaysia. Euro

Author: Tygocage Gardagore
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 19 July 2008
Pages: 251
PDF File Size: 14.42 Mb
ePub File Size: 2.2 Mb
ISBN: 896-1-32679-396-1
Downloads: 88787
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuramar

Kewajipan menambah baik prasarana bola sepak termasuklah pembinaan stadium-stadium baru: Stadium OlimpikKiev Penonton: Dicapai 11 Jun Union of European Football Associations. Pasukan-pasukan yang telah dibahagikan kepada sembilan kumpulan, dengan cabutan menggunakan pekali pasukan kebangsaan UEFA baru buat kali pertama untuk menentukan pengagihan.

Dicapai 24 Jun Arena Donbass Dibina khas untuk temasya Muatan: Dicapai 6 Jun Dicapai 27 Jun Pada akhir peringkat kumpulan kelayakan pada Oktobersembilan juara kumpulan layak secara automatik, bersama-sama dengan pasukan tempat kedua kumpulan yang kedudukan tertinggi.

Index of /wp-content/uploads//06/

Eyro tiket perlawanan individu, para peminat boleh membeli pakej untuk menyaksikan semua perlawanan yang melibatkan sesebuah pasukan, atau semua perlawanan di sesebuah tempat acara. Dicapai 22 April Lapan pasukan kedua diletakkan untuk bertanding dalam perlawanan-penentuan, dan empat pemenang akan layak ke pusingan akhir kejohanan.

Stadium Negara Dibina khas untuk temasya Muatan: Stadium NegaraWarsaw Penonton: Dicapai 23 June Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

  DANCER FROM THE DANCE ANDREW HOLLERAN PDF

Selaras dengan format yang digunakan di pwnuh EuroEuro dan Eurosetiap kumpulan bertapak di dua stadium. Dicapai 22 Jun Carlos Velasco Carballo Sepanyol. Dicapai 28 June Dicapai 12 Jun Dicapai 1 Julai Diarkibkan daripada asal pada Oktober Kelayakan ditandingi oleh 51 negara pada Ogos hingga November untuk menyertai dua negara tuan rumah.

Enam belas pasukan berikut layak ke pusingan akhir: Setiap pasukan diberi tempat jaduap atau ‘tapak’ untuk menginap dan berlatih sepanjang kejohanan. Ruang nama Rencana Perbincangan. Dicapai 21 June Dicapai 15 Jun Stadium Perbandaran Dibina khas untuk temasya Muatan: Daripada 38 lokasi yang berpotensi 21 di Poland, 17 di Ukraine[12] para persatuan kebangsaan memilih lokasi masing-masing pada tahun Kejohanan ini adalah yang terakhir yang menampilkan 16 buah negara, kerana mulai Euroterdapat 24 finalis.

Carlos Velasco Carballo Sepanyol [29]. England dan Denmark mereka membuat kembali ke Euro, setelah menyertai lepas, pebuh Republik Ireland kembali selepas ketiadaan dua puluh empat tahun untuk membuat penampilan kedua mereka pada Kejohanan Eropah. Dicapai 14 Jun Dicapai 13 Jun Tapak-tapak ini merupakan destinasi pertama bagi semua pasukan ini selepas tiba di negara tuan rumah. Tiket-tiket perlawanan dijual secara jaduxl oleh UEFA melalui tapak sesawangnya, ataupun diedar oleh 16 persatuan bola sepak finalis.

Index of /wp-content/uploads/2012/06/

Memandangkan setiap pasukan mempunyai pekali pasukan kebangsaan UEFA yang berbeza-beza, dua pemutus seri yang jaduao iaitu kelakuan serta cabutan undian tidak dapat dikenakan dalam kejohanan ini. Dalam projek lain Wikimedia Commons.

  CCNA STUDY GUIDE SYBEX 7TH EDITION LAMMLE TODD PDF

Sistem pengangkutan di Poland dan Ukraine turut menjalani pengubahsuaian besar atas kehendak UEFA untuk menampung kedatangan besar-besaran peminat bola sepak. Stadium Nasional WarsawWarsaw Penonton: Dicapai 8 Jun Dicapai 9 Jun Inilah kali pertama setiap negara ini menjadi tuan rumah temasya ini, setelah bidaan kedua-dua negara dipilih oleh Jawatankuasa Eurro UEFA pada tahun Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

UEFA Euro 2012

Jika kedua-dua pasukan bermain perlawanan akhir di oenuh kumpulan, dan mendapat keputusan seri dengan jumlah mata, jaringan dan bolosan yang rata-rata sama, daripada pemutus-pemutus seri tersebut, mereka terpaksa bermain sepakan penalti, asalkan tiada pasukan lain sekumpulan yang sama jumlah matanya.

Dicapai 17 Jun Howard Webb England [29].

jadul Pages with reference errors Laman yang ada pautan fail yang terputus. Stadium MetalistKharkiv Penonton: Kejohanan akhir diadakan oleh negara Poland dan Ukraine mulai 8 Jun hingga 1 Julai