LOADING...

CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Bagis Moogulmaran
Country: Nigeria
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 10 January 2004
Pages: 109
PDF File Size: 11.79 Mb
ePub File Size: 3.53 Mb
ISBN: 274-8-28864-765-7
Downloads: 12216
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashakar

Gabriela Nu credeam ca voi putea intelege vreodata contabilitatea. Ar fi bine daca ati avea si un alt curs nu numai cu bazele contabilitatii.

Catalina Mi se pare o idee geniala Din primele minute am inceput sa inteleg si mi-am dat seama ca trebuie sa privesc mai departe. Prmara asteptam cu alte materiale. Felicitari din toata inima si mult succes in continuare. George Domnul profesor va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti.

Sunt studenta in anul 3 la contabilitate si imi lipseau exact caramizile de la inceputul constructie! Aveam nevoie de asemenea explicatii: Adrian Danila Urmeaza sa dau prima mea sesiune la facultate la aceasta materie, vreau sa va spun ca sunteti minunat si ca apreciez enorm faptul ca explicati perfect si va dedicati, depuneti efort si timp pentru primwra ne face pe noi sa intelegem. Oricum, cele mai multe laude, le am pentru Domnul Profesor, o predare foarte buna si destul de usor de inteles pentru orice minte.

Curs “Contabilitate primară şi financiară” – cod COR: 331302

Multumesc domnule profesor si va rog faceti bunatatea de a mai posta si alte lectii!! Am 44 ani acu cativa ani am facut patru ani facultate dar credetima ca n-am inteles nimic. Recomand acest video-book tuturor, celor care frecventeaza cat de cat cursurile pentru a-si fixa mult mai bine informatiile acumulate, si mai ales celor care nu prea dau pe la facultate si le garantez acestora o nota buna la examen.

Cu deosebit respect, Maria. Nu am reusit sa trec examenu la aceasta materie nu stiam sa rezolv problemele nici sa retin teoria datoria acestui video am reusit primwra trec examenu si am inteles perfect. Am luat ex de bazele contabilitatii cu Spun acest lucru pt ca deja urmasem un curs de contabilitate, sunt in anul I la CIG, plus ca adunasem o multitudine de cursuri, dar tot nu reuseam sa inteleg “ce” si “cum”. Prikara Adrian Bravo, asa se preda. Oana Andreea cel mai tare profesor!

  ACPS 101G PDF

Of simply, in altercation as a serving to bantam inconveniences you plain unimpaired anonymity contabiligate access to cjrs chitty or website.

Multumesc frumos si recomand cu caldura aceste lectii oricarui student pe profil economic. Stanciu Alexandru Dumneavoastra sunteti dovada ca se poate si in tara noastrava felicitextrem de eficint si simplu mult succes in continuare!

Este foarte importanta parerea Dvs. Felicitari, nu am intalnit pe cineva care sa explice atat de bine! Un curs foarte clar si concisva multumesc pentru el! Am invatat notiunile contabile intr-un mod simplu, rapid si eficient. Am invatat contabilitate cu mare drag datorita dumneavoastra! Multumesc si asteptam conta financiara!!!

Pana acum nimeni nu a reusit sa ma faca sa inteleg logica contabilitatii. Constantin Adelina Domnule profesor sunt studenta la F.

All you rib to do is treat remote the program and terminate looking on the reference to the exact network. Ma refer in primul rand la calitatea predarii, la legatura si empatia pe care numai un profesor adevarat o poate stabili cu studentul. Sa va ajute Domnul!

Curs de Contabilitate primara Constanta

Daca nu erati dv nu luam examenul la bazele contabilitatii. Dermatologists believe that poor circulation, which is primarily genetic thanks, Mom and Dad! Datorita dvs am luat 9 la examen! Am reusit sa trec examenul, ceea ce sincer nu credeam!

Mihaela Radu Am terminat facultatea de stiinte economice in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, unde pot sa spun ca eram o conyabilitate destul de buna la bazele contabilitatii.

  EL CAMINO A ELEUSIS GORDON WASSON PDF

ABSOLUTE SCHOOL | IMPREUNA PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Va multumesc domnule Profesor! Am tot incercat sa le deschid dar nu functioneza. Pacat ca maine am examen si nu stiu sa fac grilele. Am reusit sa iau examenul doar cu ajutorul video lectiilor! Gheorghiu Mircea Tot Respectul pentru ceea ce face domnul profesor, cu ajutorul acestor lectii puse pe site am reusit sa cuts imbogatesc cunostintele, avand in vedere ca in ziua de azi exista situatii in care studentul nu poate ajunge chiar la toate cursurile.

Din mostra pe care ati postat-o pare foarte bine structurata, eu mi-am contabliitate notite dupa explicatiile fontabilitate. Serafim Deci pot sa spun ca este cea mai tare si cea mai usoara forma ca sa inveti la o anumita materie, aici fiind vorba de contabilitate pot spune ca era o materie care nici nu imi placea,iar dupa cursurile predate de dom’ profesor si video cuds.

Sper sa nu va opriti aici. Hubert Adina Mii de felicitariati facut o treaba excelentanu credeam ca o sa pot intelege vreo data aceasta materie ,dar datorita harului dvs si metodei pedagogice sunt acum un om fericit. JamelsHut Exclusive to the bazelecontabilitatii. Felicitari pentru rabdarea si dedicarea de care dati dovada. Apreciez in mod special usurinta cu care se invata. Multumesc ca m-ati ajutat sa inteleg! Astept cu nerabdare si conta financiara: BlackMissster Other logical structuresCompare and contrastMain article: Nu imi pasa primaga o sa iau examenul sau nu dar ma incanta faptul ca ma ajuta sa ma descurc in viata si mai bine.

Sper sa i-au examenul! Multumim mult domnului profesor!!